Avlu Dizisi Setine Tahliye Kararı

Star TV'nin sevilen yapımlarından olan Avlu dizisinin hapishane bölümlerinin çekildiği Sancaktepe'de bulunan setine tahliye kararı çıktı.

29.05.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-12:55) Avlu Dizisi Setine Tahliye Kararı

Star TV'de ekranlara getirilen Avlu dizisi ekibine büyük şok. Sancaktepe'de yer alan hapishane sahneleri için kullanılan sete tahliye kararı çıktı.

Merpa Yapı Malzemeleri şirketi Sancaktepe'deki alanı 5 yıl önce Makro Mikro Basın Yayın Reklam Şirketi'ne kiraladı.

Limon Film 23 Ekim 2017 yılında bu arazyi Avlu dizisinin çekimleri için Makro Mikro Basın Yayın Reklam firmasındna kiraladı. Hapishane sahneleri çekimleri için kullanılacak bu araziye 4 ayda 1 milyon 800 bin TL harcandı ve elektrik, su ve kira bahsi geçen şirkete öedemesi yapıldı.

4 Mayıs 2018'de dizi setine İstanbul Anadolu 2. İcra Müdürlüğü’nden tahliye karraı geldi. Limon Film'in avukatları karara itiraz ederek gerekli kurumlara başvurdu ve gerekçe olarak büyük maddi kayıplara uğrayacaklarını bildirdi.

Limon Film avukatları tarafından yapılan araştırmaların sonucunda arazi sahibinin Merpa Yapı Malzemeleri şirketi olduğunu öğrendiler. Makro Mikro Basın Yayın Reklam şirketi araziyi 5 yıl önce kiralamış ancak Merpa Yapı Malzemeleri şirketi hak iddia etmiş ve Avlu dizisi seti için tahliye kararı çıkartmış.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal