Avatar Atakan Türk Milletine Hakaret Suçlamasından Hakim Karşısında!

Survivor'da şampiyon olan milli boksör Avatar lakaplı Atakan Arslan, Türk milletine hakaret etmek suçlarından hakim karşısına çıktı.

05.10.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-12:46) Avatar Atakan Türk Milletine Hakaret Suçlamasından Hakim Karşısında!

Milli boksör Avatar Atakan Arslan'a Türk milletini aşağılama suçundan hakkında dava açılmıştı. Arslan, savunma yapmak için hakim karşısına çıktı.

2 YIL HAPİS İSTEMİ

Milli sporcu 2016 yılında katıldığı bir programda arkadaşının 'Türk milletine söylemek istediğin bir şey var mı?' sorusuna skandal bir yanıt vererek 'Hepsinin a...' demişti. Arslan'a 'Türk milletine alenen aşağılama' suçundan dava açılmış ve 2 yıl hapsi istenmişti.

Atakan Arslan bugün 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya avukatı Ersin Köylü ile katıldı.

'MAÇ ÖNCESİ BİR ÇEKİMDİ'

Arslan bugün savunma yaptı ve 'Böyle bir suçlama ile burada olmaktan son derece utanç duyuyorum. Olay günü arkadaşım Murat rakiplerimizle ilgili sorular soruyor ve çekim yapıyordu. Maç öncesi bir çekimdi. Ona esprili cevaplar veriyordum.



'RAKİPLERİMİZDEN BAHSETTİĞİNİ SANDIM'

Kulağımda da kulaklık vardı ve müzik dinliyordum. O esnada kulaklıktan müzik dinlediğim için arkadaşımın 'Türk halkına' dediğini duymadım. Rakiplerimizden bahsettiğini zannederek argo bir sözcük kullanarak cevap verdim.

'3 - 4 YIL ÖNCE ÇEKİLMİŞ BİR VİDEO'

Ben 2016 yılında Survivor yarışmasına katıldım ve şampiyon oldum. Bu video 3 - 4 yıl önce çekilmiş bir video. Beni yıpratmak adına basına verilmiştir. Kim vermiş bilmiyorum ama bu konuda suç duyurusunda bulundum. Ben milli sporcuyum Türk milletini aşağılama suçunu işlemedim.' savunmasında bulundu.

Mahkeme davayı ara kararı bağladı ve vidoyu çeken Murat Ismak'ın tanık olarak dinlenmesine karar verdi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal