ATV'nin Yeni Dizisi Bir Zamanlar Çukurova Fragmanı Fırtınalar Estirdi

ATV ekranlarında yeni sezonda yayın hayatına başlayacak dizisi Bir Zamanlar Çukurova fragmanı büyük ilgi gördü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi fragmanı 48 saatte 1 milyon 250 bin kişi tarafından izlendi.

13.08.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-13:01)

ATV ekranlarında yeni sezonda yayın hayatına başlayacak Bir Zamanlar Çukurova dizisi iddialı bir şekilde geliyor. Ünlü oyuncu Vahide Perçin'in Anne dizisinden sonra ekranlara döndüğü Bir Zamanlar Çukurova dizisi fragmanı fırtınalar estirdi.

Bir Zamanlar Çukurova bir bölgede geçen hikayeyi anlatması nedeni ile Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kıyaslanıyor.

Yapımcılığını TİMS&B Productions'ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan ilk fragmanı ile bütün dikkatleri üzerine çekti ve büyük ses getirdi.



Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk fragmanı 48 saatte 1 milyon 250 bin kişi tarafından izlendi. Mekanları, başarılı oyuncu kadrosu ve kostümleri ile büyük ilgi gören dizi, merak edilen yapımlar arasında yerini aldı.



Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi başrollerinde, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur gibi başarılı isimler yer alıyor.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal