Ata Demirer'in Eski Sevgilisi Alara Bozbey Yeni Aşklara Yelken Açtı

Ünlü komedyen Ata Demirer'le ilişkisi Şubat ayında sonlandıran Alara Bozbey, iddiaya göre 1 aydır Kaan Tatlıtuğ'la birlikte.

07.05.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-15:52) Ata Demirer'in Eski Sevgilisi Alara Bozbey Yeni Aşklara Yelken Açtı

Ünlü komedyen Ata Demirer'le ilişkisi Şubat ayında sonlandıran Alara Bozbey, iddiaya göre 1 aydır Kaan Tatlıtuğ'la birlikte.

Ata Demirer ile evlilik haberleri beklenirken ayrılık kararı alan Alara Bozbey'in Kıvanç Tatlıtuğ'un DJ'lik yapan kuzeni Kaan Tatlıtuğ'la aşk yaşadığı iddia edildi.

Oyuncu Alara Bozbey ile Tatlıtuğ'un bir aydır aşk yaşadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



AYRILIĞIN ARDINDAN YENİ AŞKLARA YELKEN AÇTILAR

Ata Demirer de geçen cuma günü Bozcaada'da genç bir kadınla objektiflere takılmıştı. El ele geldikleri restoranda yemek yiyen çift, mekandan 2 saat sonra çıkış yapmıştı.

ALARA BOZBEY KİMDİR?

Alara Bozbey 1986 yılında Litvanya'da doğdu. Uzun yıllar Litvanya'da yaşadıktan sonra annesi bir Türk vatandaşı ile evlenince Alara Bozbey de annesi ile birlikte Türkiye'ye yerleşti

Uzun süredir Türkiye'de yaşayan Alara Bozbey, Türk vatandaşlığına geçti ve gerçek adı olan Aliona ismini Alara olarak değiştirdi.

Alara Bozbey Türkiye'ye yerleştikten sonra bir zamanların fenomen dizilerinden olan 'Yabancı Damat'ta rol almıştı.

Birçok dizide rol alan Alara Bozbey 2017 yılında Dolunay dizisinde canlandırdığı Demet karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal