Ata Demirer'den Eski Eşi Özge Borak Hakkında Şaşkınlık Yaratan itiraf

Ünlü oyuncu Ata Demirer, Buket Aydın'ın sunuculuğunu üstlendiği '40' programına konuk oldu. Demirer, eski eşi Özge Borak hakkında yıllar sonra itirafta bulundu.

30.11.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-11:22) Ata Demirer'den Eski Eşi Özge Borak Hakkında Şaşkınlık Yaratan itiraf

Eyvah Eyvah serisinde birlikte rol aldıkları güzel oyuncu Özge Borak ile dünyavine giren ünlü oyuncu Ata Demirer, 2014 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Buket Aydın'ın '40' adlı programına konuk olan başarılı oyuncu eski eşi hakkında itiraflarda bulundu.

Buket Aydın'ın ata Demirer'e yönelttiği 'Müjgan gibi birine aşık olma arzunuz var mı?' sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

'MÜJGAN KARAKTERİNE BEN AŞIK DEĞİLDİM'

Demirer, 'Müjgan karakterine ben aşık değildim. Hüseyin Badem aşıktı. Soru yanlış. ÖSS’de karşıma çıksa mahkemeye veririm. Müjgan karakterine Hüseyin Badem olsaydım aşık olurdum.

'ATA DEMİRER, ÖZGE BORAK'A AŞIK OLDU'

Ata Demirer olarak, oynayan oyuncuya Özge'ye aşık oldum. Çok da güzel yıllardı… Ama dün dündür, bugün bugündür… Yapacak bir şey yok. Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayayım?' yanıtını verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal