Aşk Ve Mavi Son Bölümü Olan 61. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV'nin fenomen dizisi Aşk ve Mavi 61. son bölümde neler yaşandı? Aşk ve Mavi dizisi 61. son bölümde neler yaşandı? Aşk ve Mavi dizisi son bölümde neler yaşandı? Aşk ve Mavi son bölümde neler yaşandı? merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

19.04.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-13:34) Aşk Ve Mavi Son Bölümü Olan 61. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Aşk ve Mavi 61. son bölümde neler yaşandı? Aşk ve Mavi dizisi 61. son bölümde neler yaşandı? Aşk ve Mavi dizisi son bölümde neler yaşandı? Aşk ve Mavi son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Aşk ve Mavi 61. son bölümde neler yaşandı?

AŞK VE MAVİ 61. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, Mavi'nin Faysal'la gittiğini görmesi üzerine deliye döner. Ali, Faysal'ın evine gider ve Mavi'den hesap sorar. Mavi, Ali'nin zarar görmemesi için kendi isteği ile o evde yaşadığını söyler.
Öte yandan Görekçi ailesi konağa dönmenin sevincini yaşarken Elmas tehlikeli planını dikkatlice uygulamaktadır ve Refika her geçen gün ölüme yaklaşmaktadır.

Mavi, Faysal'ın evinde adeta hapis hayatı sürür ve artık bu duruma dayanamaycağına karar verir, evden ayrılmak ister fakat Faysal buna izin vermez.

Aşk ve Mavi 62. yeni bölümü ile 20 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal