Alişan'ı Çıldırtan İddia!

Geçtiğimiz hafta oyuncu Buse Varol'la nişanlanan türkücü Alişan, nişanlısına aldığı tektaş için: 'Tektaşı bedavaya getirdi' iddialarına çok sinirlendi.

28.03.2018-14:40 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-14:55) Alişan'ı Çıldırtan İddia!

Türkücü Alişan, geçtiğimiz günlerde oyuncu sevgilisi Buse Varol ile nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımını attı. Ünlü türkücü, güzel oyuncuya 150 Bin TL değerinde bir tek taş alarak sevgilisinin gönlünü fethetti. Nişanın ardından tek taşın sponsor hediyesi olduğu iddiası ortaya atıldı. Bu haberlere sosyal medya üzerinden oldukça sert tepki veren Alişan, IInstagram'ın hikaye bölümünden tepkisini kızgın surat emojisi koyarak "Hakikaten artık b..unu çıkarıyorsunuz" yorumuyla dile getirdi.

ALİŞAN'IN NİŞANLISI BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol'un ilk dizisi 2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar adlı dizi olmuştur. Tozlu Yollar'da Şerife adlı karaktere canlandıran Buse Varol daha sonrasında Arka Sokaklar adlı diziden teklif almış ve 2 yıl boyunca Arka Sokaklar'da Yasemin karakterini canlandırmıştır. Güzel oyuncu Buse Varol son olarak Dostlar Mahallesi adlı dizide Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterine hayat verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal