Alişan'dan Eski Dostu Demet Akalın'a Zehir Zemberek Sözler! 'İçindeki Fesatlık...'

İki eski dost Alişan ve Demet Akalın arasında ki soğuk savaş hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alişan'ın kesinlikle barışamayacağını söylemesi üzerine Akalın, sosyal medya hesabından ağır sözler paylaştı. Alişan da Akalın'a cevap verdi. İkili sosyal medyada kapışmış oldu.

29.09.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-09:27) Alişan'dan Eski Dostu Demet Akalın'a Zehir Zemberek Sözler! 'İçindeki Fesatlık...'

Demet Akalın ve Alişan ikilisinin bir dönem arasından su sızmıyorken 2012 yılında kavga ettiler ve aralarında küslük başladı.

Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programında Demet Akalın, eski dostu Alişan'a zeytin dalı uzatmış ve yıllar süren küslüğün bittiği düşünülmüştü. Ancak beklenen son olmadı ve ikili sosyal medyada kapıştı.

Demet Akalın'ın bir takipçisi Alişan ile barışmalarına sevindiğini dile getiren bir yorumda bulundu.

'BİR ARPA BOYU YOL KATETMEMİŞ, KAYIP DEĞİL'

Akalın beklenmedik bir çıkışta bulundu ve 'Hayalim olsa barışmak gibi, ben uzatmamak için kestirip attım. O canlı yayın ve gazeteye konuştu. Hala bıraktığım yerde bir arpa yol katetmemiş, kayıp değil.' yanıtını vererek kavganın fitilini ateşledi.



'İÇİNDEKİ PİSLİK FESATLIK...'

Alişan, Demet Akalın'dan gelen bu yorum üzerine sosyal medya hesabının hikaye bölümünden sert bir yazı paylaştı. Alişan, 'İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hala bıraktığım yerdesin' yazdı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal