Alişan Ve Buse Varol, Bebek Müjdesi Verdi

Geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren ünlü çift Alişan ve Buse Varol önceki gün bir markette kameralara takıldı. Alişan ve Buse Varol bebek müjdesi verdi.

18.05.2018-09:34 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-10:16) Alişan Ve Buse Varol, Bebek Müjdesi Verdi

Geçtiğimiz haftalarda dünya evine giren ünlü çift Alişan ve Buse Varol önceki gün bir markette kameralara takıldı. Alişan ve Buse Varol bebek müjdesi verdi.

Alişan ve Buse Varol çifti 6 Mayıs'ta özel bir otelde düzenlenen gösterişli bir törenle dünya evine girmişti.

Günlerce konuşulan düğünün ardından ünlü çift bir marketten çıkarken görüntülendi.

Çiçeği burnunda çift, Alişan'ın ailesini iftarda ağırlayacaklarını, o nedenle alışveriş yaptıklarını belirtti. Ünlü çift muhabirlerle ayaküstü sohpet etti.

GÜLME KRİZİNE GİRİYORUZ

Evlilikle ilgili soruları cevaplayan yeni gelin Buse Varol ''Yıllardır beraber yaşayan ev arkadaşı gibiyiz. Bazen gülme krizine giriyoruz'' şeklinde konuştu.

ALİŞAN BEBEK HABERİNİ VERDİ

Alişan ve Buse Varol'a çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmedikleri de soruldu. Alişan, ''İnşallah gelecek seneye'' yanıtını verdi. Ünlü türkücünün bu yanıtı bebek müjdesi olarak yorumlandı.

ALİŞAN'IN ÇORAP SIKINTISI

Evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Alişan, "Evlilik çok güzel gidiyor ama anne evinde daha serbesttim. Şimdi çoraplarımı ortaya atamıyorum" dedi.

EN BÜYÜK SIKINTISI YEMEK 

Ünlü şarkıcı eşinden yana en büyük sıkıntısını da açıkladı. Alişan; " Anlaşamadığımız tek konu et yemiyor, sadece zeytinyağlı... Ben de sebze yemiyorum." diye şikayette bulundu.

ÜNLÜ ÇİFTİN EV HALLERİ

Yeni evli çift sosyal medya hesaplarından da ev hallerini paylaşarak takipçilerini eğlendirmeye devam ediyor.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal