Alişan; ''İktidara Gelirseniz Bizi Türk Vatandaşlığından Çıkarın'' Dedi

Meral Akşener'in, ünlülerin Hatay ziyareti için söylediği sözlere şarkıcı Alişan'dan yanıt geldi. Alişan; ''İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın'' dedi.

25.04.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-14:53) Alişan; ''İktidara Gelirseniz Bizi Türk Vatandaşlığından Çıkarın'' Dedi

Meral Akşener'in, ünlülerin Hatay ziyareti için söylediği sözlere şarkıcı Alişan'dan yanıt geldi. Alişan; ''İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın'' dedi.

Bir grup ünlü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine Hatay'a Mehmetçik ziyaretine gitmişti.

MERAL AKŞENER ÜNLÜLERİ ELEŞTİRDİ

Bu ziyarete destek verenler olduğu gibi tepki verenler de vardı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ünlülerin Hatay ziyaretine yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Akşener; "İktidara gelirsek o sanatçılara selam vermeyeceğiz" demişti.

BİZ ORAYA ASKERLERİMİZ İÇİN GİTTİK

Bir TV programına konuk olan Alişan, Meral Akşener'in ünlülerin Hatay ziyaretine yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Şarkıcı Alişan "Biz oraya bir partinin kongresine gitmedik. Afrin'de devleti, bayrağı için savaşan, sınırlarımızı terörden temizlemeye çalışan askerlerimize gittik" dedi.

İKTİDARA GELİRSENİZ BİZİ TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARIN

Alişan Meral Akşener'i kastederek; ''Bence selam falan vermeyi bırakın. İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın. Suçumuz Türk askerini ziyaret etmek. Bizi Süleyman Demirel çağırdığında da gidiyorduk. Mesut Yılmaz başbakandı. O çağırdığında da gidiyorduk. Ben kaç kere DSP kongresinde konser verdim. Hatta Bülent Ecevit'in aday olduğu ve seçildiği kongrede konser verdim. Böyle bir şey olmadı. Şu anda bir partinin kongresinde konser ver, bittin yani." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal