Alişan Düğünden Sonra 'Kapalı Çarşı'ya Koştu

Geçtiğimiz hafta sonu evlenen Alişan ve Buse Varol takılan 3 kilo altınla düğünde zor anlar yaşamıştı. Çiçeği burnunda evli çift altın Fiyatları yükselişe geçince soluğu Kapalıçarşı'da aldı. Alişan o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

10.05.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-15:43)

Geçtiğimiz hafta sonu evlenen Alişan ve Buse Varol takılan 3 kilo altınla düğünde zor anlar yaşamıştı. Çiçeği burnunda evli çift altın Fiyatları yükselişe geçince soluğu Kapalıçarşı'da aldı. Alişan o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Pazar günü görkemli bir törenle dünya evine giren çiftin nikah törenlerine çok sayıda ünlü isim akın etmişti.

900 kişinin katıldığı törende şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol'a 3 kilo altın hediye edilmişti. Altınların yaklaşık değeri 540 Bin TL.

KAPALI ÇARŞI'YA KOŞTU

Alişan Ve Varol altın fiyatlarının yükseldiğini duyunca soluğu Kapalıçarşı'da aldı. Alişan, dükkan sahipleriyle çektirdiği fotoğrafı, "Kapalıçarşı'nın iki kralı" notuyla paylaştı.

'BEN ALICIYIM'

Alişan,daha sonra bir videoda yayınladı.

Kapalıçarşı'da eşinin de bulunduğu grupla kahve içerken video çeken ünlü türkücü eşi Buse Varol'a dönerek "Siz ne iş yapıyorsunuz hanımefendi ne için geldiniz?" diye sordu. Alişan eşinden "Ben alıcıyım" cevabını alınca kahkaha atarak videoyu sonlandırdı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal