Aile Faciası! Seren Serengil'in Zor Anları

Kameralardan uzakta tatil yapan Seren Serengil tedbiri elden bırakmadı ve pareo ile denize girdi. Buna rağmen kameralara yakalandı ve selülitli fotoğrafların photoshop'lu olduğunu iddia etti. Seren Serengil görümcesi Eylem İpek'i hedef aldı ve Eylem İpek koruma kararı için başvuru yaptı.

21.06.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-14:55) Aile Faciası! Seren Serengil'in Zor Anları

Seren Serengil eşi Yaşar İpek ile çıkmış olduğu tatilde objektiflere takılan kilolu ve selülitli fotoğrafları ile gündeme bomba gibi düştü. Serengil şimdilerde ise görümcesi Eylem İpek ile kavga etti.

Serengil, hakkında çıkarılanbu haberleri Yaşar İpek'in gazeteci kardeşi Eylem İpek'in çıkardığını iddia etti ve suçlamada bulundu.

Eylem İpek sosyal medya hesabından Seren Serengil hakkında bir açıklamada bulundu.

İşte Eylem İpek'in yapmış olduğu o açıklama;

'Ben ilgilenmedikçe kendilerini ne kadar değerli zannediyorlar şaşıyorum vallahi. Bu tarz şeylerle anılmak hiç istemiyorum. Koruma kararını aldırıyoruz. Umarım artık susarlar . Türkiye’nin 4 büyük gazetesi girmiş haberi. Dillerine dolamışlar. Posta gazetesinin muhabirleri Ege ve Akdeniz’de. Bütün işimiz gücümüz bitti, bir de photoshop yapacağız. Başlarina taş düşse yani.. Sıkıldım artık. Vallahi biktim yaa..inanin İLGİLENMİYORUMMMM!!!' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal