Ahmet Kural'ın Parmağını Kırdığını İddia Eden Naz Çekem Canlı Yayında Konuştu

2014 yılında oyuncu Ahmet Kural'ın parmağını kırdığı iddia edilen Naz Çekem, 2. Sayfa programına telefonla canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

02.11.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-14:15)

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiaları ile mahkemelik olan Ahmet Kural'ın 2014 yılında yaşadığı bir olay yeniden gündeme geldi.

Ünlü oyuncunun parmağını kırdığını iddia eden Naz Çekem, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefon ile bağlandı.

'GÜLEREK PARMAĞIMI KIRDI'

Naz Çekem, 2014 yılında yaşadığı olay hakkında 'Fettah Can'ın düğününden gelmişlerdi. Bende arkdaşımın doğum gününe katılmıştım. Aynı mekandaydık ve beni görünce sözlü tacizde bulunmasından sonra küfür ett. Ben onu sakileştirmeye çalıştım ama olmadı. Gülerek parmağımı kırdı.

'AHMET, ÇOK KİBAR VE SAYGILIYDI'

Ablamın doğum gününde tanışmıştım onunla (Ahmet Kural). Bizim olmuş olduğumuz sanatçıların yanında kafası eğik, çok kibar çok saygılıydı. 4-5 kez aynı ortamda bulundum. Hiçbir yanlışını görmedim.'Ne kadar saygılı' diyordum. En son gördüğümde alkollüydü. Gözler kaymıştı. Çok tehlikeli bir hale gelmişti.

Beni gördüğünde 'Oooo ünlü Naz Çekem burada mısın?' dedi. Anlattıklarını çok detaylı hatırlamıyorum, yalan olmasın.

'HOŞÇAKAL DERKEN PARMAĞIMI KIRDI'

İnsan arkadaşına durup dururken 'Oooo ünlü Naz Çekem de buraya gelmiş', 'Siz şöylesiniz, biz yokken siz vardınız', gibi saçma sapan konuşmaz. Ne dediği de belli değil. Ben onu sakinleştirmeye çalıştım. Ellerimi tutup 'hoşça kal' derken parmağımı kırdı. Bunu bilerek mi yaptı, bilmeyerek mi yaptı bilmiyorum. İnsan birinin parmağını tutup, elini ters çevirmez yani.. . 'Seni çok seviyorum, görüşürüz' dedi gülerek pat diye parmağımı kırdı.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal