Ağlama Anne Özlem Kim? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı Ağlama Anne dizisi Özlem karakteri hakkında detaylı bilgiler bu yazımızda sizleri bekliyor.İşte detaylar haberimizde...

28.09.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-16:47) Ağlama Anne Özlem Kim? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı Ağlama Anne dizisi Özlem karakteri hakkında detaylı bilgiler bu yazımızda sizleri bekliyor.İşte detaylar haberimizde...

Ağlama Anne Özlem Kimdir? Nasıl Biri? Ağlama Anne Özlem’in Gerçek Adı Ne?

Birce Akalay’ın canlandırdığı Alev’in yıllar önce kalbinin kapısını açtığı Adnan Alev’i bırakıp Özlem ile evlenmiştir. Tam anlamıyla bir aşk evliliği olmasa da Adnan’ın eşi Özlem hayatına devam etmektedir. Alev’in ortaya çıkması Adnan ve Özlem çiftinin evinde deprem etkisi oluşturacak. Bakalım Ağlama Anne dizisindeki Özlem‘i sizler nasıl bulacaksınız.

 

Adnan’ın eşi olan Özleme hayat veren oyuncu Sezin Akbaşoğulları. Güzel oyuncu, son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştır. Nisan 1981, İzmir doğumlu olan güzel oyuncu subay olan bir baba ve öğretmen olan bir annenin evladıdır.

Ä°lgili resim

Babasının mesleğinden dolayı pek çok şehirde yaşamış olan oyuncu henüz 13 yaşında iken oyuncu olmaya karar vermiştir. izmir Atatürk Lisesi mezunu olan oyuncu, bu amaçla Ankarada bulunan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır.Beyaz Gelincik adlı dizi ile yıldızı parlayan oyuncu bu dizide Ceren karakterini canlandırmıştır.

sezin akbaşoğulları ile ilgili görsel sonucu

Kavşak adlı sinema filmindeki oyunculuğu ile ödüle layık görülen oyuncu Ah Neriman dizisinde başrolde yer aldı. Raco: Ailem İçin adlı dizide Sedef karakteri ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Behzat Ç., Gülizar, Yabancı, Sen De Gitme, Bizim Evin Halleri, Bir Aşk Hikayesi, Eylül, Küpeler,Sır Gibi, Derdest, küstüm Çiçeği, Cesur ve Güzel, Resimdeki Sevgili adlı yapımlarda yer almıştır. Son olarak ise Fi dizisinde Işıl karakterine hayat vermiştir. Fi dizinin ardından ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Elif karakterini canlandırmıştır.

Sezin Akbaşoğulları Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi

36 yaşında olan oyuncu boğa burcudur. 54 kg ağırlığında olan oyuncunun boyu ise 1,63 cm dir. Bir akademisyen olan Özgür Mumcu ile bir süre sevgili olan oyuncu daha sonra ayrılma kararı almıştır. Geçtiğimiz günlerde yanında bir beyfendi ile objektiflere takılan oyuncunun sevgilisinin adı ne sorusunun cevabı malesef ki bilinmiyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal