Adriana Lima: Metin Beni Kullandı

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara arasında ipler koptu. Lima, Metin Hara ile ilişkisinin bittiğini duyurdu.

04.02.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-12:59) Adriana Lima: Metin Beni Kullandı

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara arasında ipler koptu. Lima, Metin Hara ile ilişkisinin bittiğini duyurdu.

Victoria's Secret'ın eski meleği Adriana Lima ve Türk yazar Metin Hara'nın aşk yaşaması büyük ses getirmişti. Yerli yabancı magazin basını tarafından yakından takip edilen kilinin evlenmesi beklenirken ayrıldıkları ortaya çıkmıştı.

Adriana Lima, Metin Hara ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmiş ve kafaları karıştıran bir paylaşımda bulunmuştu. Lima, 'Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil' diyerek ayrılık sinyallerini vermişti.

Metin Hara ise ayrılmadıklarını ve sevgilisi Lima'nın yanına gideceğini söylemişti. Bütün magazinciler ayrıldıklarını yazarken ünlü çiftten el ele poz gelmişti.

'METİN BENİ KULLANDI'

Bugüne kadar sessizliğini koruyan Lima'dan sonra The People dergisi ayrılık haberlerini doğruları.

Derginin iddalarına göre Lima'nın yakın çevresine Metin Hara'nın kendisini kullandığını söylediğini öne sürdü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal