Acun Ilıcalı'dan Eski Eşi Şeyma Subaşı'na Büyük Darbe

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'na düğün hediyesi olarak aldığı villayı 13 milyon euroya satışa çıkardı.

30.01.2019-08:53 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-13:03) Acun Ilıcalı'dan Eski Eşi Şeyma Subaşı'na Büyük Darbe

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'na düğün hediyesi olarak aldığı villayı 13 milyon euroya satışa çıkardı.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çift geçtiğimiz aylarda evliliklerine nokta koydu. Subaşı, Ayşe Arman'a verdiği röportajda evliliğinin beklentilerini karşılamadığını ve Acun'la artık aynı şeylerden keyif almamaya başlaması üzerine ayrılmak istediklerini anlatmıştı.

Boşanma sonrası Acun Ilıcalı ile olan fotoğraflarına dokunmayan Subaşı, İtalyan DJ Guido ile aşk yaşamaya başladıktan sonra fotoğrafları kaldırdı.

ACUN ILICALI'DAN ŞEYMA SUBAŞI'NA DARBE

Acun Ilıcalı, 9 yıl birliktelik yaşadığı Şeyma Subaşı ile Fransa'da düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girmişti. Ilıcalı, Subaşı'na düğün hediyesi olarak aldığı villayı 13 milyon euroya satışa çıkardı.

Kızı Melisa ile Kuruçeşme'de bulunan villada kalan Subaşı'nın Bebek tarafından 3+1 daha mütevazı evler baktığı öğrenildi.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ece Erken, canlı yayında ev satışıyla ilgili Acun Ilıcalı'nın kendisini aradığını ifade ederek 'Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL'ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL'ye alınmış ve 50 Milyon TL'nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı'nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı'na başka bir ev alacağını söyledi.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal