Acun Ilıcalı'dan Dominik'te Öldürülen Alper Baycın'ın Ailesine Büyük Vefa

Alper Baycın, Survivor çekimleri için gittiği Dominik'te saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Genç kameramanın ailesi Acun Ilıcalı'nın kendilerini sürekli aradığını ifade etti.

21.12.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-17:23) Acun Ilıcalı'dan Dominik'te Öldürülen Alper Baycın'ın Ailesine Büyük Vefa

Survivor 2018 çekimleri için Dominik'te olan 24 yaşındaki Alper Baycın, geçtiğimiz Haziran ayında saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Baycın'ın ailesi Acun Ilıcalı ve ekibinin kendileri sık sık aradığını belirtti.

'EN BÜYÜK HAYALİ YÖNETMEN OLMAKTI'

Baycın annesi, Alper'in mesleğinde başarılı olmak için elinden geleni yaptığını ifade ederek 'Oğlum 6 yıl hem okudu hem çalıştı. 24 saatte 2-3 saat uykuyla duruyordu. Çok başarılıydı. Okuduğu bölümü, mesleğini çok seviyordu. Gittiği iş görüşmelerinde 'Seni kamera arkasına değil, kamera önüne çıkaralım' diyorlardı. O da hep 'Kamera önünde istenileni sunacağım. Kamera arkasında istediklerimi ortaya koyma şansım olacak' diye bu teklifleri kabul etmiyordu. En büyük hayali yönetmen olmaktı. Keşke yaşasaydı da bu meslekte vatanına, milletine faydalı bir birey olarak hayallerini yerine getirseydi.' dedi.

'BİZİM CANIMIZ YANDI. BAŞKA CANLAR YANMASIN'

Saldırganların dava süreçlerini takip ettiklerini belirten acılı anne, 'Müebbet hapis istenildiğini duydum. Başka Alperler ölmesin' diye caydırıcı ceza alsınlar. Alper yaşarken örnek bir insandı. Şüphelilerin aldığı ceza ile de inşallah örnek olur ve o ülkede inşallah bu tarz başka suçlar işlenmez. Bizim canımız çok yandı. Başka canlar yanmasın.' dedi.

'ALPER'İN İSMİNİN YAŞATILMASINI İSTİYORUZ'

Acun Ilıcalı ve ekip arkadaşlarının kendilerini acı olaydan sonra sürekli aradığını belirten Baycın, 'Acun Bey arıyor, halimizi, hatırımızı soruyor. Kendisine de söyledik, bizim sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Başka bir şey istemiyoruz. Bir de Alper'in isminin bir yerlerde yaşatılmasını istiyoruz.

'ACUN BEY'E TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Onlar bizim kardeşimiz, evlatlarımız oldu. Bu konuda da yanlış bilgilendirmeler oldu. İhmal gibi. Oğlumla haftada 2-3 defa görüntülü görüşüyordum. Alper'in mutluluğunu anlatamam. 'Acun Ağabey çok iyi bakıyor. Hiçbir yere göndermiyor. Her şeyi fazlasıyla karşılıyor. Buralar güvenlikli diyordu. Acun Bey'e teşekkür ediyorum. Onunla alakalı bir durum değil.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal