Acun Ilıcalı'da Kritik Açıklama... Turabi Diskalifiye mi Oldu?

Survivor 2018'de Turabi'nin sakatlanması durumu ile ilgili Acun Ilıcalı dün akşam gerçekleştirilen ada konseyinde kritik açıklamalarda bulundu. Turabi diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı, Turabi hakkında ne açıkladı? Turabi sağlık durumu nasıl? soruları ile ilgili detaylar haberimizde...

12.06.2018-10:22 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-10:09)

Survivor 2018 başarılı yarışmacılarından olan Turabi geçtiğimiz günlerde oyun esnasında tahlisiz bir olay yaşadı. Turabi bacağından kötü bir şekilde sakatlandı ve tedavi altına alındı. 

Survivor 2018 dün akşa gerçekleştirilen ada konseyi sonucunda Acun Ilıcalı, Turabi'nin durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Acun Ilıcalı, Turabi'nin oyunlarda oynayamayacağını söylemesi üzerine Turabi'nin gözleri doldu.

Acun Ilıcalı, Turabi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve doktorları Metin'in adaya gelene kadar yarışmalarda oynamasına izin vermedi.

TURABİ DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Metin doktorun gelişi ile Turabi'nin sağlık durumu netlik kazanacak ve yarışmadan şu an da elenmeyeceğini dile getiren Acun Ilıcalı aynı zamanda aday olarak göstirebileceğini de açıkladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal