Acun Ilıcalı, TV8'i Satıyor mu? Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama Geldi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in satıldığı yönünde ortaya atılan iddialar bomba etkisi yarattı. Acun Ilıcalı TV8'i satıyor mu? sorusuna Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama geldi.

12.03.2019-11:18 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-12:48) Acun Ilıcalı, TV8'i Satıyor mu? Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama Geldi

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan çekimleri ile yoğun bir süreç içerisinde olan Acun Ilıcalı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Ünlü televizyoncu Ilıcalı'nın TV8'i sattığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, TV8'i 70 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Ancak Ilıcalı hakkında çıkan haberler merak konusu uyandırdı.

ACUN ILICALI TV8'İ SATIYOR MU?

Acun Ilıcalı, TV8'in satılacağı yönünde haberlerin çıkmasının ardından açılamada bulundu. Ilıcalı, iddiaların doğru olduğunu ve kanal için birçok yerden teklif geldiğini ifade etti.

KANALIN DEĞERİ 210 MİLYON DOLAR

Tüm dünya tarafından sevilerek izlenen ve merakla takip edilen formatları Türkiye'ye uyarlayarak bir anda tanınan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının şimdiki değerinin 210 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal