Acun Ilıcalı, Ödül Töreninde Anlattığı Anısıyla Herkesi Güldürdü

Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde 'En İyi Erkek Sunucu Ödülü'nü alan Acun Ilıcalı, İlker Yasin'le ilgili anlattığı anısıyla herkesi gülme krizine soktu.

10.12.2018-11:10 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-11:41) Acun Ilıcalı, Ödül Töreninde Anlattığı Anısıyla Herkesi Güldürdü

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Sunucu Ödülü'nü Acun Ilıcalı, Show TV'de çalıştığı zamanlarda İlker Yasin'le yaşadığı anısını anlattı.

'İLKER ABİ ÇOK ETKİLENMİŞ'

Ödül aldıktan sonra konuşma yapan Ilıcalı, İlker Yasin'le olan anısını 'Benim büyük bir rüyam var. Acaba Show TV'ye girebilir miyim? Fakat bir şekilde o dönem ki 4 isim benim için çok önemli. İlker abiyle görüşmeye gittim, Esat ile birlikte. Sohbet sırasında öyle şeyler anlattım ki İlker abi çok etkilenmiş. Sonra bir telefon geldi Show TV'de çalışmak ister misiniz diye. Şok geçirdim. Spor muhabiri olacağım.

'İLK GÖREVİM KEREDİ TAKSİTİNİ YATIRMAKTI'

Hemen Esat'ı aradım. Efendim dedi, bundan sonra maçlara bedava giriyoruz dedim. Bundan sonra Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen'le el ele maça çıkacağız. Bu hayallerle işe girdim İlker abi müthiş disiplinli biri bende müthiş disiplinsiz biriyim. 4-5 gün hiçbir şey yapmadan duvara baktım sonra bir gün İlker abi ben çağırdı bende 'kesin önemli görev geliyor' dedim. Oda 'al şu parayı ev kredi taksidim var onu yatır' dedi. Herhalde bana ilk olarak güven testi uyguladı.' sözleri ile törendeki herkesi kahkahaya boğdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal