Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'yi Köyde Kendi İmkanları ile Çeken Çocukları Ağırladı

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Diyarbakır'da köyde ellerindeki imkanlarla O Ses Türkiye yarışmasını canlandıran 52 çocuğu İstanbul'da ağırladı.

02.11.2018-08:51 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-08:51) Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'yi Köyde Kendi İmkanları ile Çeken Çocukları Ağırladı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Diyarbakır'da kendi imkanları ile O Ses Türkiye yarışmasını çeken çocuklara kayıtsız kalmadı. 52 çocuğu İstanbul'a getiren Ilıcalı, onları iki gün ağırladı.

Acun Medya ilk olarak Diyarbakır'dan gelen misafirlerini boğaz manzararlı bir mekana götürmesinin ardından şehir turuna çıkardı.

Akşam saatlerinde odalarına dönen çocukların her birine özel hediyeler verildi. Çocuklardan gelen talep üzerine odalarında hamburger partisi yaptılat.

Çocuklar ikinci gün bir eğlnece parkına giderek gönüllerince eğlendi. Çocuklar daha önce tanıştıkları Acun Ilıcalı ile O Ses Türkiye çekimleri öncesi duygusal dakikalar yaşadı.

Ilıcalı çocuklarla uzun bir süre geçirmesinin ardından jüri üyeleri olan Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile tanıştırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal