Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı! Survivor Birleşme Partisinde...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, konuk olduğu 'Survivor Ekstra' programında 'Survivor 2018' yarışmasının birleşme partisi hakkında yapacağı büyük sürprizini açıkladı.

27.03.2018-13:38 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-13:32) Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı! Survivor Birleşme Partisinde...
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, konuk olduğu 'Survivor Ekstra' programında 'Survivor 2018' yarışmasının birleşme partisi hakkında yapacağı büyük sürprizini açıkladı. Reyting rekorları kıran 'Survivor Ekstra' programının canlı yayınında  '3 Adam'dan Oğuzhan Koç'u arayan Ilıcalı, "Ben seni neden aradım? Bir şey rica edeceğim, ama takdir senin. Aklımda bir proje var, yarışmacılar da bunu bilmiyor. Survivor 2018'in birleşme partisinde şarkı yarışması yapsak üçünüz de jüri olsanız nasıl olur? Böyle bir şey düşündük, aklımıza seni aramak geldi" açıklamasını yaptı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın teklifi karşısında şoke olan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, "Çok güzel bir emrivaki. Abi ne demek? Siz canlı yayında bunu sorduktan sonra seve seve" yanıtını verirken, "Nagihan şarkı söylemeyecek değil mi?" esprisi yaptı. Ilıcalı'nın yanıtı ise "Nagihan şarkı söyleyecek de onu yorumlayacak isim bulamıyoruz" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal