4N1K İlk Aşk Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

Fox TV'de yaz sezonuna damga vurmaya hazırlanan gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk yayın tarihi belli oldu. Genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken 4N1K İlk Aşk dizisi büyük bir merakla bekleniyor.

27.06.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-17:15) 4N1K İlk Aşk Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan önce kitaptan beyaz perdeye aktarılan ardından gençlik dizisi olarak televizyonda yer alacak 4N1K İlk Aşk dizisi yayın tarihi belli oldu.

Fabrika Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizisinin başrollerinde özde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar gibi genç ve başarılı isimler yer alıyor.

Genç bir yazar olan Büşra Küçük'ün kitabından beyazperdeye uyarlanan ve filmler ile gişede büyğk bir başarı elde edilen hikayenin dizi formatı merakla bekleniyor.

Senrayosunu Ferhat Ergün'ün yazdığı, Murat Onbul'un yönetmen koltuğunda oturduğu 4N1K İlk Aşk dizisi kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

4N1K İlk Aşk dizisi 1. bölümü ile 6 Temmuz Cuma akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal