20 Dizi Ara Veriyor 3 Dizi Ekranlara Veda Ediyor

Birçok dizi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. İzleyenler için yoğun geçecek olan 10 güne giriş yapmış bulunmaktayız. Bazı diziler sezon finaline girerken bazı dizilerin ise final yapacağı haberleri peş peşe geldi.

04.06.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-14:39) 20 Dizi Ara Veriyor 3 Dizi Ekranlara Veda Ediyor

Diziler için ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz artık. Dizi seveler için yoğun geçecek olan 10 günlük süreye girmiş bulunduk. Bu 10 günlük süreçte bazı diziler sezon finali yapmaya hazırlanırken bazı diziler ise final yapacağı haberleri ile gündeme geld.

İlk bölümden itibaren takip etmiş olduğunuz ya da bir kaç bölüm izleyip bıraktığınız diziler sezon finali bölümleri ile sizleri ekran başına kilitleyebilir.

Dizilerin senaritsleri bomba gibi sezon final bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyorlar. İzleyenlerin kafasında soru işaretleri bırakmayı da unutmayacaklardır elbette.



İlk olarak 11 Haziran Pazartesi Show TV'nin ekranları kasıp kavuran dizisi Çukur ve Star TV'nin sevilen dizisi Söz sezon finali yapmaya adım adım yaklaştı. İki dizide de heyecan, gerilim ve aksiyon bol olduğu için izleyenleri ekrana kilitleyecek bölümler ile geliyorlar.

Ender, Yıldız'ın başına yeni yeni dertler açmışken ve heyecan tavan yapmışken Yasak Elma diziside sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Şüphesiz ki en çok merek edilen sezon final ise Kadın dizisinindir. Doruk, Sapr'ı görüyor ve bu sahne insanları derinden etkileyeceğe benziyor.

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da yarın sezon finali yapacak diziler arasında yerini aldı. Yayınlanan son bölümünde olaylar hızlanmıştı bu nedenle sezon finali izleyenleri şaşırtacak gibi görünüyor.

Kadın dizisinden sonra en çok merak edilen ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finali. 'Katil kim?' ve 'Kim öldü?' gibi merak edilen soruların yanıt bulacağı heyecan ve entrika dolu sezon finali ile bomba gibi geliyor.



TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta sezon finali yapmaya hazırlanıyor. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz ise sezon finalini bir hafta daha ertelemiş bulunuyor. Sen Anlat Karadeniz bayram arefesinde sezon fnaline girecek.



Perşembe günü reyting sonuçları ise herkesi şaşkına uğratmıştı. Avlu dizisinde malum Ece'nin ölümünden sonra ortalık baya bi rkarışmıştı. Avlu dizisi gerilimin yüksek olduğu bu durumlara uygun bir şekilde sezon finali yapacaktır.

Öte yandan Bizim Hikaye, Mehmetçik Kut'ül Amare dizileri de bu perşembe sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin ise ekran macerasının sonuna geldi ve final yapamaya hazırlanıyor. İlk sezon reytinglerde üst sıralarda yerini koruyan Vatanım Sessin ikinci sezonda aynı başarıyı yaklayamamış ve reytinglerinde düşüş yaşamıştı.

Kanal D'nin en uzn soluklu olan dizisi Arka Sokaklar ise yine kafalarda deli sorular ile sezonunu tamamlayacaktır.



Diğer yandan İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Kalk Gidelim, Savaşçı, Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın dizileri sezon finaline giriyor ve önümüzdeki sezon yayın hayatına devam edecekler.

ATV'de ekranlara getirilen Aşk ve Mavi dizisi final yaptuı yapacak derken yeni bölüm fragmanının gelmesi doğal olarak kafaları karıştırdı tabi... Ancak dizi final yapmayacak ve gelecek sezonda ekranlarda yerini alcak. Yine ATV ekranlarında yayınlanan ve ağorlıkta dram konularının işlendiği Cennetin Gözyaşları dizisi 10 Haziran Pazar akşamı final yapmaya hazırlanıyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal