18'lik Aleyna Tilki Soho House'ye Üye Oldu

Her yaptığı olay olan her konuştuğu konuyla gündem yaratan Aleyna Tilki 18 yaşına girer girmez Soho House üyesi oldu. Peki Soho House nedir, kimler üye olabiliyor?

21.05.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-14:58) 18'lik Aleyna Tilki Soho House'ye Üye Oldu

Her yaptığı olay olan her konuştuğu konuyla gündem yaratan Aleyna Tilki 18 yaşına girer girmez Soho House üyesi oldu. Peki Soho House nedir, kimler üye olabiliyor?

Reşit olmadığı için içkili mekanlarda şarkı söylemesinin yasaklanmasının ardından ünlenen Aleyna Tilki her fırsatta reşit olmayan yaşını dile getirmeye devam ediyordu.

Geçtiğimiz aylarda 18 yaşına basan Aleyna sonunda muradına erdi ve harekete geçti. Önce erkek arkadaşıyla ilişkisini kaçamak yaşamaktan vazgeçen Tilki, daha sonra hemen kendine bir banka hesabı açtırarak bu güne kadar biriktirmiş olduğu paraları annesinin hesabından kendi hesabına aktardı.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki şimdi de Soho House'nun İstanbul Tepebaşı'ndaki kulübüne üye oldu.



SOHO HOUSE NEDİR, KİMLER ÜYE OLABİLİR?

Aleyna sayesinde duyulan Soho House, yaratıcı sektörlerde çalışan kişilerin üye olduğu bir kulüpler zinciridir.
Londra, New York, Berlin, Toronto, Chicago, Los Angeles ve Miami'de bulunan kulüplerin 13.sü İstanbul'da açılıyor ve buna yenileri eklenmeye devam edeceği söyleniyor.

TARİHÇESİ

Güçlü bir Cenevizli gemi imalatçısı olan Ignazio Corpi, 1873 yılında Konstantinopolis'in Avrupa yakası olarak bilinen bölgesinde ailesinin ismini taşıyacak görkemli bir ikametgâhın yapılmasını istedi.

Projenin İtalyan mimarı Giacomo Leoni, Piemonte gül ağacından kapı ve pencere çerçevelerinden, yerler için Carrara mermerine kadar malzemelerinin çoğunu İtalya'dan sipariş etti.

Yunan mitolojisinden sahneleri tasvir eden, giriş salonundaki olağanüstü duvar resimleri ile beraber büyük merdiven üzerinde ve The Great Hall'da yer alan çarpıcı tavan resimlerini yapmak için ünlü sanatçılarla anlaşıldı. Binanın inşaası 9 yılda tamamlandı.



Ignazio'nun vefatından sonra, yeğenleri ilk başta binayı Amerikan büyükelçisi John G.A. Leishman'a kiraladı. 1906 sonrasında ABD büyükelçiliği ve rezidansı olarak, 1937'den 2003 yılına kadar da ABD konsolosluğu oldu.

2014 yılında ise Soho House yoğun bir restorasyon çalışması ile Palazzo Corpi'yi eski görkemine kavuşturmak üzere kolları sıvadı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal