Madonna'nın Kızı İle Paylaşımı Gündem Oldu!

Madonna ile eski spor eğitmeni Carlos Leon'un 24 yaşındaki kızları Lourdes Leon'un koltuk altının epilasyonsuz görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

12.04.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-14:49) Madonna'nın Kızı İle Paylaşımı Gündem Oldu!

Madonna ile eski spor eğitmeni Carlos Leon'un 24 yaşındaki kızları Lourdes Leon’un sosyal medyada annesi ile birlikte olduğu fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Madonna’nın kızı ile paylaşımı sosyal medyada tepki topladı. Epilasyon yaptırmadığı koltuk altının görüntüsünü paylaşması yüzünden tepki çeken ünlü isim daha önce de bu şekilde bir skandala imza atmıştı.

Madonna, ilk çocuğu olan Lourdes Leon ile çekilen fotoğrafında onu ‘kalbinin bir parçası’ olarak nitelendi ve ona duyduğu sevgiyi ifade etti. Lourdes Leon'ın koltuk altına epilasyon yapmamış olması ise takipçileri arasında tepkiler almasına sebep oldu.


YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ!

Madonna'nın bazı takipçileri bu görüntünün hijyenik olmadığını savundu. Bu görüşte olanlar görüntünün kötü olduğunu söylediler. 

DESTEKLEYENLER DE OLDU

Madonna'nın, yakınları tarafından Lola adıyla çağrılan kızının bu tercihini savunanlar da çok sayıdaydı. Bunlardan biri "Söylesenize çocuklar, başkasının koltuk altındaki tüyler için siz neden endişeleniyorsunuz" sorusunu sordu. Madonna'nın birçok takipçisi, bunun Lourdes Leon'un kendi tercihi olduğu savundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal