Maç Sona Erdi! Göztepe 1-3 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 35. Haftasında zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada İzmir ekibi Göztepe sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor.

17.04.2021-18:46 - (Son Güncelleme: 17.04.2021-21:11) Maç Sona Erdi! Göztepe 1-3 Galatasaray

' CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ '

' İLK 11' LER '

Göztepe: İrfan Can, Gassama, Berkan, Atınç, Dzenan, Obinna, Soner, Diabate, Halil, Cherif, Jahovic

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

' İKİ TAKIM ARASINDA '

Galatasaray forması giyen Ryan Babel, Süper Lig'de Göztepe'ye rakip olduğu dört maçta dört gole doğrudan katkı sağladı (2 GOL & 2 asist).

Galatasaray ile oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Ünal Karaman (Rizespor 2-0 Galatasaray), teknik direktörlük kariyerinde rakibini üst üste iki kere mağlup edemedi.

Ünal Karaman'ın çalıştırdığı takımlara konuk olduğu üç Süper Lig maçını da kazanamayan Fatih Terim (1B 2M), teknik direktörlük kariyerinde deplasmanda 4+ kez karşılaştığı 16 meslektaşını da en az bir kez mağlup etti.

İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kazanan Göztepe, en üst lig tarihinde bu şekilde üst üste dört galibiyet alamadı.

Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son altı golün dördünün sahibi olan Adis Jahovic, Galatasaray karşısındaki tek golünü Aralık 2017'de İzmir ekibinin formasıyla kaydetti.

Göztepe ile Galatasaray arasında oynanan son 15 Süper Lig maçında beraberlik çıkmazken (2-13), taraflar en son Şubat 1980'de İstanbul'da sahadan beraberlikle ayrıldı (1-1).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal