Maç Sona Erdi! Beşiktaş 4-2 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Dolmabahçe'de oynanacak olan müsabakada Beşiktaş, Kayserispor'u konuk ediyor.

08.10.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-21:17) Maç Sona Erdi! Beşiktaş 4-2 Kayserispor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Serdar Saatçi, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Can, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Michy Batshuayi.

Kayserispor : Silviu Lung, Onur Bulut, Hosseini, Uğur Demirok, Lionel Carole, Kemen, İbrahim, Gustavo Campanharo, Emrah, Mame Thiam, İlhan Parlak.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Kayserispor'u konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçının yedisini kazanan Beşiktaş (1B), bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol sevinci yaşadı (toplam 22 gol).
Beşiktaş ile oynadığı son 14 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Kayserispor (3B 10M), tek galibiyetini Temmuz 2020'de sahasında aldı (3-1).
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Beşiktaş, 1995/96'dan (Nisan-Mayıs 1996 arasında) bu yana tek sezonda üst üste üç iç saha mağlubiyeti almıyor.
Bu sezon deplasmanda oynadığı sekiz Süper Lig maçının birini kazanabilen Kayserispor (2B 5M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada İstanbul Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek aldı.
Süper Lig'deki son beş maçını kazanamayan Beşiktaş (1B 4M), 2011/12'den bu yana altı karşılaşmalık galibiyet hasreti yaşamıyor.
İstanbul takımlarına rakip olduğu son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Kayserispor (4G 1B), son dört karşılaşmada da 2+ gol sevinci yaşadı.
Beşiktaş'ın evinde attığı son üç Süper Lig golünün de sahibi olan Cyle Larin, Cenk Tosun'dan (Ocak-Şubat 2017 arasında) bu yana siyah-beyazlı ekibin tek sezonda üst üste dört iç saha golünü kaydeden ilk oyuncu olabilir.
Bu sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Mame Thiam (6), daha önce Beşiktaş'a rakip olduğu üç lig maçında fileleri havalandıramadı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup ettiği rakibi Kayserispor (6G).
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Süper Lig kariyerinde Beşiktaş'tan (20) daha fazla mağlup olduğu tek rakibi Fenerbahçe (21).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal