Maaşı 2500 TL üzerinde olan emekliler dikkat! Beklenilen o haber sonunda geldi

Sosyal medyada çıkan haberler üzerine emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamaları için bazı bankalarca nakit kampanyası başlatılacağı konuşuluyor. Bunun üzerine heyecanlanan birçok emekli de durumun ne olduğunu merak ediyor. Gelen son haberler göreyse maaşları 2500 TL üzerinde olanlara ise nakit avans kullanım şansı verilecek.

03.05.2022-10:56 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-12:00) Maaşı 2500 TL üzerinde olan emekliler dikkat! Beklenilen o haber sonunda geldi

Emeklilerin ihtiyaçlarını karşılaması üzerine bazı bankalarca nakit kampanyası yapılacağı üzerine sosyal medyada birçok haber dolaşmaya başladı. Bu ve bunun gibi birçok haberi heyecanla karşılayan emeklilerde çıkan bu haberin doğruluğunu merak ediyor. Söylentilere göre 2500 TL üzerinde maaş alan emeklilere nakit avans kullanma şansı verilecek. Bundan yararlanmak isteyen emeklilerin tek yapması gereken ise hangi bankadan maaşlarını alıyorsa o bankaya giderek müracaatta bulunmalarıdır.

Vakıfbank

VakıfBank

Pek çok emekli Vakıfbank'tan maaşlarını almaktadır. Uygun faiz oranlarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak birçok kredi kampanyası sunan bankanın şimdilerde ise emeklilerin ihtiyaçlarını karşılaması adına nakit kampanyası başlatacağına dair söylentiler bulunmakta. Bu kampanyaya göre belli bir miktarın üzerinde maaş alan emeklilerin nakit başvurusunda bulunabileceği söylendi. Bu kampanyadan yararlanmak için ise direkt olarak banka şubelerine gidebilirsiniz.

Bu kampanyaya katılım sağlamak banka şubelerine giderek yapılmasının dışında İnternet bankacılığı üzerinden de yapılabiliyor. Kampanyaya bankacılık şifrenizle müracaat ederek bundan yararlanabilirsiniz. Kullandırılacak olan kredinin 3 sene vadeli olacağını söylenmektedir.

Kampanya doğrultusunda nakit kredisinin 50.000 TL'ye kadar olacağı düşülmektedir. Yüksek meblağlı krediler emeklilerin olabildiğince işine yarayacaktır. Böylelikle emekli maaşı üzerinden kolayca kredi almak da artık olası duruma geliyor.

VakıfBank nakit avans faizi ne kadar?

VakıfBank nakit avans faizi ne kadar?

VakıfBank bu duruma şöyle yanıt vermiştir;

'Nakit çekim prosedür kriterlerine makul ve kullanmak mümkün limiti yeterli olan müşterilerimiz faydalanabilir. NakiteTaksit faiz seviyesi %1,80 olarak uygulanmaktadır. NakiteTaksit prosedürlerinde faiz tutarı üzerinden %15 KKDF ve %5 BSMV ücreti alınır.'

Kamu bankalarından nakit kredi imkânı tanıyacağı haberlerinin gelmesinin ardından özel bankalardan da bu tarz haberler gelmeye başaldı. Ödeme yapacak bankalar arasında ise Qnb Finansbank, İş Bankası ve Denizbank'ın olacağı konuşuluyor.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler eğer maaşlarını bu bankalar üzerinden alıyorlarsa şubelere giderek kampanya dahilinde daha fazla bilgi elde edebilir.

Kampanyalar başladığında internet üzerinden duyurulacağı için bankaların internet sitelerini takip etmek ve mail duyurularına abone olmak faydalı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal