19.01.2022-15:43 (Son Güncelleme:27.02.2022-15:45)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bu sezon ligde ve Türkiye Kupası'nda büyük bir hayal kırıklığı yaşarken geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yollarını ayırmıştı.



2

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın ardından göreve İspanyol Domenec Torrent'in getirilmesiyle sarı kırmızılıların Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer döneminde nasıl hamleler yapacağı merakla beklenmeye başlamıştı.



3

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde bu zamana kadar sessizliğini koruyan Galatasaray'da hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı.



4

Geçtiğimiz haftalarda kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak 4 milyon dolara bonservisi alınan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için sürpriz bir talip ortaya çıktı.



5

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için Fransız devi Lyon'un talip olduğu ve kulüple iletişime geçtiği öğrenildi.



6

24 yaşındaki golcü oyuncu Mostafa Mohamed için talip olan Fransız ekibi Lyon'un Galatasaray'a ilk olarak 4 milyon euro ve sonraki satıştan %10'luk bir pay teklif ettiği ancak sarı kırmızılıların bu teklifi yeterli bulmadığı ortaya çıktı.



7

Mostafa Mohamed için Lyon ile görüşmelerine devam eden Galatasaray'ın karşı teklif olarak 7.5 milyon euro ve sonraki satıştan %20'lik bir pay istediği öğrenildi.



8

Galatasaray ve Lyon arasında Mostafa Mohamed transferi için pazarlıklar devam ederken yapılan görüşmelerin önümüzdeki günler içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR