Luna coin ne oldu? Luna coin listede neden yok? Luna coinin son durumu açıklandı!

Kripto para borsasında hızlı bir düşüş yaşayan Luna coin için çalışmalar devam ederken listede yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Luna coinin listeden çıkartılması üzerine fiyatlardaki son durum araştırılmaya başlandı. Luna coin neden yok? Luna coine ne oldu? Luna coinin yeni ismi ne?

31.05.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-13:21) Luna coin ne oldu? Luna coin listede neden yok? Luna coinin son durumu açıklandı!

Terra Luna'nın kripto para borsasındaki düşüşü yatırımcıları derinden etkilerken borsa gündeminde Luna tekrar yerini aldı. Terra Luna'nın büyük çöküşünün ardından listeden yer almaması ise endişelere neden oldu. Luna coin ne oldu, listede neden yok? Luna coin hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır

Lunc coin ne kadar oldu?

1 LUNC = $0,0001195

Kripto para borsasında Mayıs ayında beklenmedik düşüş yaşayan Terra Luna coinin son durumu yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Terra Luna'nın yeni sistem olan blockhaine geçiş yapacağı konuşulurken Luna coinin neden listede olmadığı ise merak konusu oldu.

Terra Luna coine ne oldu?

Luna coin ne oldu, neden yok?

Luna coinin çöküş yaşamasından sonra piyasadaki adı Lunc ocin olarak değişti. Luna coini listede göremeyenler ise Lunc coin olarak aramaya başladı.

Lunc coin nedir?

TerraForm Labs kurucusu Do Know Lunc coin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Terra Luna coin olarak adlandırılan sistemde yaşanılan çöküş nedeniyle algoritma değişikliğine gidilerek Lunc Coin adını duyurdu. Kripto para borsasında yer alan yeni coin ise Lunc oldu. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal