Luna coin ne kadar oldu? Luna coinde son durum ne oldu? Luna ve UST neden yok? Binance Luna ve UST'yi işlemden kaldırdı!

Borsa'da deprem etkisi yaratan Luna değer kaybediyor! Binance Luna ve UST' yi işlemden neden kaldırdı? Luna coin yükselişe geçecek mi? Luna coin ile ilgili detaylar haberimizde!

28.05.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-16:43) Luna coin ne kadar oldu? Luna coinde son durum ne oldu? Luna ve UST neden yok? Binance Luna ve UST'yi  işlemden kaldırdı!

Luna coin'in bugün ki değeri ne oldu? Bu son zamanlarda borsa da düşüş yaşayan Luna yatırımcıları sarsıntıya uğrattı. Binance'nin sahibi Luna ya yatırdığı paralarla servetinin önemli bir kısmını kaybetti. İşte Luna coin ile ilgili son durum...

Luna Coin ne kadar, kaç dolar, TL?

1 luna= $ 0,0000623

Gçetiğimiz haftlarda Luna coin düşüşe geçmişti. 26 bin 700 dolara kadar düşen Luna coin UST'nin de sabitliğini bozdu. Luna vakfı olarak yatağında bulunan bitcoinleri Gemini ve Binance sermaye piyasalarına devretti.

Luna Vakfı Twitter'dan satılan coinlerin miktarını söyledi. 2022 Ocak'tan Mayıs ayına kadar alınan Luna coinlerin 3.2 milyar dolar olduğunu açıkladı. Bitcoin sermaye piyasasından ise 80 bin 394 olarak açıklandı.
una coin değer kaybetti

Luna coin neden düştü?

Luna coin ABD'nin enfasyou sonucunda değer kaybetti. 1 dolara kadar inen luna sabit kalmayıp son 2 gündür yere çakıldı. Luna coin %90 düştü.

Luna coinin düşüşü yaşanan endişelerle birlikte sabit kalan UST'yide düşürdü.

Terraform Labs Kurucusu DO Kwon; "İcadımın hepinize yaşattığı acıdan dolayı çok üzgünüm" açıklamasında bulundu.

Terra UST'yi yeniden ayağa kaldırmak için Luna arzını düşürmeye yönelik bir politika izledi. Do know yapılan baskıdan dolayı Luna için harekete geçti ve yakım adresini paylaştı.

Yatırıcımlarılar bu fikri benimsedi gibi görünüyor. Büyük bir topluluğa sahip olan Luna'nın yatırıcımları Blockchain kurma fikrine sahip çıktı. Kurucu Do Kwon ise Luna için yakım yapılacak fakat bu değeri üzerinde bir etkisi olmayacağını yatırıcımların tokenlerini kaybedeceğini söyledi.

Bu yakımın değerinin yükseleceğine inanan yatırımcılar Terra'nın Luna tokeni basıldığı haberini duymak istiyor.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal