Lüks Antre Dekorasyonu

Atre dekorasyonu nasıl olmalıdır? Bu haberimiz lüks antre dekorasyonu arayanlara göre. İşte lüks antre dekorasyonu ipucları...

15.06.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:11) Lüks Antre Dekorasyonu

Evinize ilk girdiğiniz de sizi karşılayan alan antreniz size çok boş ve demode mi geliyor?  Bir antreye en fazla ne yapılabilir? Nasıl göze hitap edebilir diye mi düşünüyorsunuz?  Birçok kişi evinin her bölümünü dikkatle dizayn etse de neden se antreler hep görmezden gelinir. Çok sık vakit geçirmediğimiz alan olduğu için gözden kaçması muhtemeldir. Eve girerken ilk adım attığınız antreniz aslın da evinizle alakalı görsel olarak ilk tüyoyu verir. Antrenizi değiştirmek Lüks antre dekorasyonu ile karşılamak ister misiniz?

Lüks Antre Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Antrenizi göz alıcı hale getirmeye karar verdiğiniz ama aklınız da henüz bir fikir yoksa yazımızın devamın da bir fikir sahibi olmanız muhtemeldir. Önce karar vermeniz gereken nasıl bir lüks antre dekorasyonuna sahip olmak istediğinizdir. Klasik,modern,vintage,şirin sizin tarzınızı yaratan ve evinizde ki dizayna uyum saylayacak bir tarz seçmelisiniz. Antreden odanıza kadar olan geçişler uyumlu ve birbirini tamamlayan denge de olmalılar. Genellikle evin en ışık almayan bölümün de olan antreler için doğru malzemelerin kullanılması gereklidir. Örneğin aydınlatma olarak led aydınlatmalar kullanabilirsiniz. Ayrıca daha aydınlık olması için antreniz de açık renkler kullanmalı koyu renklerden kaçınmalısınız. Duvarlarınız da duvar kağıdı kullanmak istiyorsanız karışık desenlerden kaçınılmalı alanı daha geniş ve ferah gösterecek göz yormayan aydınlık sağlayacak sade ve şık duvar kağıtlarından yararlanabilirsiniz. Anternizi modern gösterecek aksesuar seçimlerinden biri de aynadır ister yan ister dik olsun seçmiş olduğunuz aynanız antrenize değişik bir hava katacaktır. Antreniz genişse bir köşesini L şeklin de dekore ederek hem oturmak hem de kıyafetlerinizi asmak için mükemmel bir alan olabilir.  Bu sayede ayakta ayakkabılarınızı giymek zorun da kalmaz dışarı çıktığınız da giydiğiniz manto ya da ceketlerinizi odada yer kaplayarak muhafaza etmek zorun da kalmazsınız.

Lüks Antre Dekorasyonun da Yapılmaması Gerekenler Nelerdir?

Eviniz eski bir yapıysa ve antreniz olduğundan dar bir alana sahipse bu yüzden nasıl dekore edeceğinizi bilmiyorsanız ve antre dekore ederken yapılmaması gereken hatalar nelerdir? Merak ediyorsanız dar alan antreleriniz için dekorasyon fikirlerini ve yapılmaması gerekenleri sizin için derledik.

  • Dar Antreler de Yapılan Hatalar

Olduğundan küçük gösterecek fazla eşya kullanımı ve yanlış renk kombinasyonu lüks antre dekorasyonunuz için en çok yapılan hataların başın da gelmektedir. Karışık büyük ve avize kullanımları antreniz için doğru seçim değildir. Duvarınız da kullandığınız aynanızın beyaz oluşu yapılan hatalardan biridir. Karışık desenli göz yoran duvar kağıtları da dar olan antrenizi daha küçük göstermekle birlikte olduğundan karanlıkta gösterecektir.

  • Antreler de Yapılan hatalar

Antreniz ister dar ister geniş olsun en çok yapılan hatalardan biri zeminin fayansla kaplı olmasıdır. Fayans zeminler kaygan olduğu için bu sizin açınızdan risklidir. Ayrıca silinen fayanslar da yürüme izlerinizi görebilirsiniz. Bu tarz bir fayansa sahipseniz kaymayan antrenize uyum sağlayacak halı kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal