Luiz Gustavo Fenerbahçe’den ayrıldı mı? Luiz Gustavo hangi takıma gidecek? Fenerbahçe Luiz Gustavo’nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transferi hakkında açıklama yaptı

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezondan bu yana takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelen Luiz Gustavo yeni sezon öncesinde takımdan ayrıldı. Brezilyalı yıldız Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaşma sağladı.

24.07.2022-09:53 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-09:53)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de transfer dönemi de oldukça hareketli geçiyor. Sarı lacivertli ekip yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile birlikte yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurarak, şampiyonluk hasretini sonlandırmak istiyor.

Takmdan ayrılması bekleniyordu

Son sezonlarda iyice gözden düşen Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo’nun artık Fenerbahçe orta sahasının temposunu kaldıramadığı konuşulmaktaydı. Takımdan ayrılmasına bir süredir kesin gözüyle bakılan Brezilyalı yıldızın transferinde sıcak gelişmeler yaşandı.


Gustavo Arap ekibiyle anlaşma sağladı

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr ile anlaşma sağlamayı başardı.

Transferde resmi açıklama yapıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo’nun Al Nassr’a transferiyle ilgili olarak;

‘ Profesyonel futbol A takım oyuncularımızdan Luiz Gustavo, Al Nassr Kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncuya sağlık kontrollerinden geçmesi ve süreci tamamlaması adına izin verilmiştir. ‘ ifadelerine yer verildi.

Luiz Gustavo’nun Fenerbahçe macerası

35 yaşındaki Luiz Gustavo, 2019-2020 sezonunda Marsilya’dan  6 Milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer edilmişti. Fenerbahçe formasıyla 97 karşılaşmada forma giyen Luiz Gustavo, bu maçlarda 5 gol ve 3 asistlik bir katkı sağladı. Brezilyalı yıldız sarı lacivertli formayla kupa sevinci yaşayamadı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal