Luis Suarez'in İtalya'daki Dil Sınavı Ortalığı Karıştırdı! 4 kişi Hakkında İnceleme Talep Edildi

Ünlü futbolcu Luis Suarez'in girdiği İtalyanca sınavından geçmesine yardımcı olduğu gerekçesiyle 4 üniversite yetkilisinin yargılanmasını talep etti.

21.06.2021-21:04 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-21:04) Luis Suarez'in İtalya'daki Dil Sınavı Ortalığı Karıştırdı! 4 kişi Hakkında İnceleme Talep Edildi

Dünyaca ünlü futbolcu Luis Suarez'in girdiği dil sınavı ortalığı karıştırdı. İtalya'da savcılar, Suarez'in geçen eylülde Perugia Yabancılar Üniversitesinde aldığı dil sınavına yönelik soruşturmada Uruguaylı futbolcunun sınavdan geçmesine yardımcı olduğu gerekçesiyle 4 üniversite yetkilisinin yargılanmasını talep etti.

Dünyaca ünlü futbolcu Luis Suarez'in  İtalya’da girdiği dil sınavı ortalığı karıştırdı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'a geçtiğimiz sezondan önce transferi gündeme gelen ve bu takımda oynaması için İtalyanca dil yeterlilik belgesi alarak İtalyan vatandaşı olması gereken Suarez'in 17 Eylül 2020'de girdiği sınav ile ilgili soruşturma süreci sürüyor.

4 KİŞİ İÇİN YARGILAMA TALEBİ

İtalyan basınında yer alan habere göre, Perugia Cumhuriyet Savcılığının sürdürdüğü soruşturmada, Uruguaylı futbolcunun sınavı "kolay" bir biçimde geçmesini sağladıkları iddiası gündeme geldi. Aralarında üniversitenin o dönem rektörü olan Prof. Giuliana Grego Bolli de olmak üzere toplam 4 üniversite yetkilisinin yargılanması talebinde bulunuldu.

Sözü edilen talebin inceleneceği ön inceleme duruşmasının 28 Eylül'de yapılacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal