Lübnan’dan İsrail’e 4 Roket AtıldI

Lübnan’dan İsrail’e roket atıldı. Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan’dan İsrail’e 4 roket atıldığını söyledi. Roketler nedeni ile Hayfa şehri etrafında siren sesleri duyuldu.

19.05.2021-17:34 - (Son Güncelleme: 20.05.2021-09:04) Lübnan’dan İsrail’e 4 Roket AtıldI

Lübnan‘ın İsrail’e gerçekleştirdiği roket saldırıları sürüyor. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından gelen açıklamada, Lübnan’dan İsrail’e 4 roket atıldığını belirterek, roketlerden birinin hava savunma sistemi tarafından engellendiği ve bir roketin boş araziye, iki roketin ise Akdeniz’e düştü. IDF, gerçekleşen saldırı sonrası topçu birliklerinin roketlerin fırlatıldığı noktayı ateş altına aldığını belirtti 

SİREN SESLERİ DUYULDU 

Atılan roketler nedeni ile Hayfa kenti ve çevresinde siren sesleri duyulurken, yapılan saldırıda yaralanma olmadığı söylendi. İsrail ulusal acil servisi Magen David Adom tarafından yapılan açıklamada, siren sesleri nedeniyle sığınaklara koşan iki kişinin düşmesi sonucu yaralandığı bildirildi. 

İSRAİL'E 3 ADET ROKET FIRLATILMIŞ 

Diğer yandan dün Lübnan’dan İsrail’e 6 roket atılmış, roketlerin hepsinin Lübnan topraklarına düşmüştü. IDF, saldırının ardından topçu birliklerinin roketlerin atıldığı noktayı ateş altına aldığını açıklamıştı. 13 Mayıs'ta ise da Lübnan'dan İsrail'e 3 adet roket fırlatılmış, saldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal