Lost Highway – Kayıp Otoban film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri filmlerle ilgili olmaya devam ediyor. Son günlerde araştırılan filmlerden biri de Lost Highway oldu. Peki Lost Highway filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

23.06.2022-18:56 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-18:56) Lost Highway – Kayıp Otoban film konusu ve oyuncuları

Gerilim türünde film izlemeyi seven insanların keyifle vakit geçirebileceği filmlerden biri de Lost Highway filmi. Peki Lost Highway filminin konusu nedir? Lost Highway filminin oyuncuları kimler? Lost Highway filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Lost Highway filmi

Lost Highway filmi gerilim ve gizem türünde 16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini David Lynch üstlenmiştir. Filmin süresi 2 saat 15 dakikadır ve Lost Highway filmi 1997 yapımı olarak bilinmektedir.

Lost Highway Filmi Konusu ve Oyuncuları

Lost Highway filmi konusu

Lost Highway filminde yer alan Fred Madison karakteri evlidir fakat karısının geçmişte yaşadıklarını bilmez. Karısının geçmişinin peşlerini bırakmaması Fred'in cinayet işlemesine sebep olur. Fred bu işlediği cinayetten sonra kişilik bölünmesine kadar giden psikolojik sorunlar yaşamaya başlar.

Lost Highway filmi oyuncuları

Lost Highway filminde Bill Pullman, Michael Massee, Patricia Arquette ve John Roselius yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal