Lost Girls 2020 film konusu ve oyuncuları

Lost Girls film konusu ne? Filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Lost Girls filmi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

26.06.2022-23:30 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-23:30) Lost Girls 2020 film konusu ve oyuncuları

Lost Girls filminin oyuncu kadrosu ve yönetmeni kimlerden oluşuyor? Film hakkında detaylı bilgileri sizler için hazırladık.

Netflix ekranlarında 14 Mart 2020 tarihinde yayınlanan filmin türü Gerilim ve Dramdır. Filmin yönetmen koltuğunda Liz Garbus oturmaktadır. Filmin başrol oyuncuları ise Amy Ryan, Thomasin McKenzie, Gabriel Byrne isimlerinden oluşmaktadır.

Lost Girl

Lost Girls Filminin Konusu

Netflix ekranlarında 14 Mart 2020 tarihinde yayınlanmış olan filmin süresi 1 saat 35 dakikadır. Film kaybolan kızı için mücadele veren bir anneyi konu alıyor. Kızının kaybolmasıyla büyük bir yıkıma uğrayan anne polise kayıp başvurusunda bulunur. Bütün uğraşları ve takipleri sonuç vermemiştir. Üzerine tek umunu olan polislerin de olaya kayıtsız kalması ve bir mücadele göstermeyişleri acılı annenin öfkesine öfke katar ve anne bir şeyler yapmaya karar verir. Kendisi bulduğu ip uçlarıyla kızını aramaya başlar. Detaylar beklenilenin aksine basit değildir. Derinlere indikçe kızının kaybolmasının altında yatan nedenin bir fahişe cinayetlerine bağlandığını fark eder..

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal