18.02.2021-15:40 (Son Güncelleme:18.02.2021-15:40)


1

Los Angeles Yurt Dışı Gezisi

Los Angeles Yurt Dışı Gezisi

Los Angeles popüler kültüre olan etkisiyle bugün 7'den 70'e hemen herkesin ilgi duyduğu şehirlerden.



2

LOS ANGELES HAKKINDA

LOS ANGELES HAKKINDA

New York'tan sonra en kalabalık şehri olma özelliği taşıyan Los Angeles, ABD'nin en fazla etnik köken çeşitliliğine sahip şehridir. Los Angeles'ın iklimi ılıman iklim özelliklerine sahiptir. Los Angeles;'ta hava çoğunlukla güneşlidir ve sıcaklık ortalama 18 derece civarında seyreder. Bu sebeple şehir yıl boyunca ziyaret edilmeye uygundur.



3

LOS ANGELES KONAKLAMA VE YEME-İÇME

LOS ANGELES KONAKLAMA VE YEME-İÇME

Los Angeles'ta her bütçeye uygun konaklama seçenekleri mevcuttur. Şehir pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapması sebebiyle Amerikan mutfağı dışında İtalyan, Japon ve Fransız mutfağı gibi çeşitli ülkelerin mutfaklarına da sahiptir.



4

LOS ANGELES KÜLTÜRÜ

LOS ANGELES KÜLTÜRÜ

Los Angeles günümüzün ve yakın geçmişin sinema, sanat, müzik ve spor gibi alanlarında öne çıkmış ve bu alanlarda önemli bir yer tutmuş şehirlerdendir. Dünyanın farklı ülkelerinden pek çok yetenekli oyuncu, Los Angeles'la özdeşleşmiş Hollywood yapımlarında yer alabilmek istemektedir.



5

LOS ANGELES GEZİLECEK YERLER

LOS ANGELES GEZİLECEK YERLER

Los Angeles şehrinde gezilecek başlıca yerler arasında Hollywood Hills, Beverly Hills, Disneyland, Universal Stüdyoları, Çin Mahallesi ve Venice Plajı yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR