Logitech Kablosuz 3'lü Şarj Ünitesi Geliştirdi

Elektronik araçları destekleyici olarak geliştirilen teknolojik donanımlar çevre birimleri olarak adlandırılıyor. Çevre birimleri alanında önde gelen ve tanınan markalardan biri olan Logitech bu alanda özellikle Apple kullanıcılarını sevindirecek bir şarj kiti geliştirdi.

14.03.2020-18:46 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-18:03)

Elektronik araçları destekleyici donanımlar bakımından çok çeşitli ürünler geliştiren Logitech çevresel birimlerine bir yenisini daha ekledi. Logitech bu alanda özellikle Apple kullanıcılarını sevindirecek bir şarj kiti geliştirdi.

Logitech'in geliştirdiği kitler kablosuz şarj imkanı sağlıyor. Şirketin Elektrikli 3'ü 1 Arada Bağlantı İstasyonu adını verdiği aygıt 3'lü bir çözüm sunuyor. Bu 3'lü özellik sayesinde Apple Watch, Airpods ve iPhone'un aynı anda şarj edilmesi mümkün hale geliyor.

Şirketin bu şık tasarım ürünü 130 dolar bandından satılacak. Bu açıdan değerlendirildiğinde Apple kullanıcıları için özellikleri cazip görünse de görece pahalı ürün birçok kişinin fiyatından dolayı kullanıcıları seçim konusunda zor durumda bırakabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal