Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'tan transfer açıklaması! Salah Liverpool'dan ayrılacak mı?

İngiliz ekibi Liverpool’un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecekleri karşılaşma öncesinde merakla beklenen transferi hakkında konuştu.

26.05.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-13:58) Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'tan transfer açıklaması! Salah Liverpool'dan ayrılacak mı?

Şampiyonlar Ligi’nde finalde bir kez daha Real Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Liverpool, geçtiğimiz senelerde oynadığı finali kaybetmesinin intikamını bu mücadelede almak istiyor.

İngiltere Premier Lig’de son haftada şampiyonluğu Manchester City’e kaybeden Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynayacağı finali kazanarak taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.


Mohamed Salah'tan transfer açıklaması

Liverpool’da takımdaki geleceği merakla beklenen dünya yıldızı Mohamed Salah, takımdaki geleceği hakkında merak edilen açıklamalarda bulundu. Mısırlı yıldız Salah’ın sezon sonunda Liverpool’dan ayrılacağı yönündeki haberle gündeme bomba gibi düşmüştü. Salah, Şampiyonlar Ligi finali öncesi yaptığı açıklamalarda ;

‘ Transferimle ilgili konularla ilgilenmiyorum. Şu an sadece final maçına odaklandım. Ancak gelecek sezon Liverpool'da forma giyeceğimden eminim. Zaten kulübüm ile olan sözleşmemde devam ediyor. Bu hafta bizim için kritik bir hafta. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmak istiyorum. Kupayı, kaptanımız Jordan Henderson'ın elinde görmek istiyorum.  ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal