Liverpool’a Chamberlain’den Kötü Haber!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a 25 yaşındaki kanat oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain’den kötü haber geldi.

19.07.2018-12:06 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-12:03) Liverpool’a Chamberlain’den Kötü Haber!

Liverpool’un İngiliz yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain’in, sakatlığı yüzünden 2018-2019 sezonunda da forma giymesi mümkün gözükmüyor.

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, düzenlediği basın toplantısında Chamberlain’in sakatlığı ile ilgili detayları paylaştı. Alman teknik adam,  geçtiğimiz sezon Roma ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında sakatlanan yıldız oyuncunun yeni sezonun büyük bir kısmında tedavi ve rehabilitasyon göreceğini açıkladı.

25 yaşındaki orta sahanın diz bağlarından geçirdiği sakatlıktan sekiz gün sonra ameliyat olduğunu vurgulayan Klopp, "Alex'in sakatlığının ciddi olduğunu Roma karşılaşmasından sonraki gün öğrendik. Fakat sezonun sonuna yaklaştığımız kritik dönemde bunu futbolcularımızla ve kamuoyuyla paylaşmayı uygun görmedik. Alex de takımın Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çıkacağı önemli karşılaşmaları düşünerek arkadaşlarının moralinin bozulmasını istemedi. Sizleri bilgilendirmek adına uygun zamanı bekledik. Alex'in operasyonu başarılı geçti ve tedavisi planlandığı şekilde sürüyor fakat aramıza dönmesi uzun sürecek. Teknik ekip ve sağlık heyeti olarak yeni sezonun onun için rehabilitasyon süreci olarak geçeceğini düşünüyoruz. Açıkçası yeni sezonda onu sahalarda görmemiz bizim adımıza büyük sürpriz olur." ifadelerini kullandı.

Liverpool’un sahasında Roma ile karşılaştığı maçta Aleksandar Kolarov ile girdiği bir ikili mücadele sonrası dizinden sakatlanan İngiliz yıldız, Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası'nı da kaçırmıştı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal