Liverpool Sadio Mane'nin yerine Benfica'dan Darwin Nunez'i transfer etmek istiyor!

Liverpool, Bayern Münih'in ilgilendiği Sadio Mane'nin takımdan ayrılması durumunda Benfica'dan Darwin Nunez'i transfer etmek için harekete geçti.

06.06.2022-13:07 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-10:49) Liverpool Sadio Mane'nin yerine Benfica'dan Darwin Nunez'i transfer etmek istiyor!

Sezonu iki kupayla tamamlayan Liverpool'da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlandı. Gelecek sezon için de etkili bir kadro kurmak isteyen İngiliz devinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak takımın Senegalli yıldızı Mane'nin, ayrılığına yüksek ihtimal olarak bakılmakta. Mane'nin yerine ise sürpriz bis isim gündeme geldi.

Uruguaylı yıldız için kollar sıvandı

Merseyside ekibi Bayern Münih'in Sadio Mane'yi kadrosuna katması halinde Benfica'nın Uruguaylı yıldızı Nunez'i transfer etmeyi planlıyor. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Nunez ile Manchester United'la beraber çok sayıda kulüp ilgileniyor. Bu sezon 41 karşılaşmada görev alan 22 yaşındaki oyuncu 34 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. 


Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına Uruguay'ın Penarol takımında başlayan Nunez ardından İspanyol ekibi Almeria'ya transfer oldu. Son olarak adresi ise Portekiz ekibi Benfica oldu. Ana mevkisi santrafor olan futbolcu yan mevki olarak forvet arkası ve sol kanat olarak görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal