Liverpool Real Madrid final maçını kim anlatacak, spiker kim?

Futbol severlerin merakla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı sonrası kupa sahibini bulacak. 28 Mayıs Cumartesi günü Liverpool ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final maçının spikeri de belirlendi. Peki, Liverpool Real Madrid final maçını kim anlatacak, spiker kim? İşte heyecanla beklenen maçı anlatacak olan isim..

27.05.2022-23:51 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-12:14) Liverpool Real Madrid final maçını kim anlatacak, spiker kim?

Avrupa'nın en prestijli spor organizasyonları arasında gösterilen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sona gelindi. Finale kalan Liverpool ile Real Madrid arasında oynanacak olan maç sonrası kazanan takım Şampiyonlar Lig'i kupasına sahip olacak.

Futbol severleri heyecan içinde bekledikleri Şampiyonlar Lig'i yarı final maçına Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya gelecekler. 28 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma yayın hakkını elinde bulunduran Exxen’den yayınlanacak. Final maçı olmasından dolayı Exxen, TV8 kanalı üzerinden maçı açık ve canlı olarak yayınlayacak.

Liverpool Real Madrid final maçı spikeri kim

Liverpool Real Madrid final maçını kim anlatacak, spiker kim?

Cumartesi akşamı TSİ saat 22.00’de başlayacak olan karşılaşmayı kimin anlatacağı da büyük merak konusu oldu. TV8 ekranlarından yayınlanacak olan maçın spikeri ile ilgili yapılan duyuruda mücadeleyi spiker Gökhan Abdik'in anlatacağı bildirildi. Diğer taraftan maç yorumcusu olarak karşımıza sürpriz bir isim çıkacağı öğrenilirken, maç yorumcusu olarak tecrübeli hoca Fatih terim'in Şampiyonlar Lig'i final maçına maç yorumcusu olarak yer alacağı bildirildi.

spiker Gökhan Abdik

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal