Limak Filarmoni Orkestrası'ndan 23 Nisan Konseri

Limak Filarmoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılına özel olarak unutulmaz bir eseri evde çaldı.

23.04.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-13:30) Limak Filarmoni Orkestrası'ndan 23 Nisan Konseri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında Limak Filarmoni Orkestrası, anlamlı bir çalışmaya imza attı. 


Tekfen Filarmoni Orkestrası’nın 23 Nisan’da sosyal medya hesapları üzerinden orkestralara yaptığı çağrıya olumlu yanıt veren Limak Filarmoni Orkestrası, "Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara" şarkısını evlerinde yorumladılar.

#Evdekal’manın üretmeye engel olmayacağını hatırlatan orkestra üyeleri, #Evdeçal’arak sosyal mesafenin önemine dikkat çekti. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de etkisini gösteren pandemiyle mücadeleye ortak olan genç sanatçılar, ülkemizin geleceği olan çocukların 100 yıllık mirasını sanatla taçlandırdı.

Orkestranın sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, “Şarkıyı mırıldanan her çocuk orkestramızın sanatçısı, orkestramızın her sanatçısı çocuğumuzdur. Çocukluğunu kucağından bırakmayan herkesin bayramını kutlar, yüzüncü yılında 23 Nisan’ımıza nice yüzyıllar dileriz” mesajı verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal