30.09.2021-17:14 (Son Güncelleme:30.09.2021-18:30)


1

Fransa Ligue 1 ekiplerinde Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yusuf Yazıcı Lille takımında son zamanlarda az forma şansı bulması nedeniyle takımda mutsuz olduğu aktarılıyordu.



2

Takımda az süre bulan A Milli Takım'ın futbolcusunun takımdan ayrılacağı belirtiliyor. Milli yıldızın daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği ve devre arasında takımdan ayrılmak istediği aktarılıyordu.



3

Milli yıldız ile ilgili Lille takımının teknik direktörü Jocelyn Gurvennec açıklamalarda bulundu. Teknik adamın yaptığı açıklamalar ülkede büyük ses getirdi.



4

Lille takımının teknik direktörü Jocelyn Gourvennec milli yıldızın transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Lille teknik direktörü yaptığı açıklamada, '' "Yusuf oynayamadığı için tabii ki hayal kırıklığı yaşıyor. Çünkü istediği kadar süre alamıyor. Onunla çok sık konuşuyorum. Karakter sahibi bir insan. Bir maça ilk 11'de başlamadığı zaman iyi şeyler yapamaz algısına kapılmaması lazım. Takımına bir şeyler katabilir. Çok yetenekli, inanılmaz şeyler yapabilme kapasitesi var. Harika bir sol ayağa sahip. Takıma yardım etmek için hazır olmalı" ifadelerini kullandı.



5

Milli yıldızın Lille takımında az forma şansı bulması nedeniyle daha çok forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği belirtilmişti.



6

Lille formasını terleten Yusuf Yazıcı'nın transfer söylentileri ve takımın teknik direktörü Yusuf Yazıcı hakkında yaptığı açıklamalar, Fransa basınında büyük yer buldu. Fransa basını, yıldız futbolcunun durumuyla yakından ilgileniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR