Lidya Müge Akdağ kimdir? Müge Anlı'nın kaç çocuğu var?

Senelerdir ATV ekranlarında program sunuculuğu yapan araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın son zamanlarda kızı merak edilmeye başlandı. Özel hayatıyla pek de gündemde yer almayan Müge Anlı hakkındaki pek çok detay ise merak ediliyor. Bunların başında ise kızı Lidya Müge Akdağ geliyor. Peki, Lidya Müge Akdağ kimdir? Müge Anlı'nın kaç çocuğu vardır? İşte Müge Anlı hakkında merak edilenler...

20.06.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-11:37) Lidya Müge Akdağ kimdir? Müge Anlı'nın kaç çocuğu var?

Ekranların sevilen simalarından biri olan Müge Anlı, daha çok sunuculuğunu yapmış olduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programıyla gündemdeki yerini alıyor. Özel hayatı pek e medyaya yansımayan başarılı ismin kendisi ve ailesi hakkında pek çok detay merak ediliyor. Son zamanlarda ise kızı Lidya Müge Akdağ en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor.

Lidya Müge Akdağ kimdir?

Lidya Müge Akdağ, Müge Anlı'nın 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile yaptığı evliliğiyle 2002'de dünyaya gelmiştir. Kendisi hakkında pek bir bilgi bulunmayan Lidya Müge Akdağ, Müge Anlı'nın programda ona ait bir mektubu okumasıyla gündem olmuştur.

Lidya Müge Akdağ

Burhan Akdağ kimdir?

1983 yılından bu yana gazetecilik yapan Burhan Akdağ, 30 Ocak 1961 doğumludur. Lise hayatı boyunca çevresinden gelen 'sen çok iyi bir gazeteci olacaksın' sözlerinin karşılığını veren Akdağ, mesleğine ilk olarak Günaydın Gazetesi ile başlamıştır. Ardından Haftalık Şey Gazetesi ve oradan da Tan Gazetesi'ne geçiş yapmıştır. Sabah Gazetesi'nin kurulmasıyla Sabah Gazetesi'ne geçen isim oradan Günaydın Gazetesi'ne, sonrasında ise Foto Spor'da çalışmıştır.

Alem Dergisi'ni çıkarmasıyla televizyonla tanıştığını belirten isim ilk magazin programı olan Alem'i yapıp, oradan Kanal 6'ya geçmiştir. Top Secret Dergi ve programının yapmasının ardından Manşet Dergisi'ni çıkarmıştır. Aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in de Randevu Dergisi'ni yapmıştır.

2'si Müge Anlı ile olmak üzere 3 evlilik gerçekleştiren ismin 3 çocuğu vardır. İlk eşinen bir kız ve bir erkek çocuğa sahip olan Akdağ, Müge Anlı ile olan evliliğinden ise bir kız çocuğuna sahiptir.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal