Liderlerin sandık başında bulunacağı adresler belli oldu! Hangi lider nerede oy kullanacak?

Türkiye'de 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerin liderleri de oy kullanacakları adresleri açıkladılar.

27.03.2024-09:35 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-11:12) Liderlerin sandık başında bulunacağı adresler belli oldu! Hangi lider nerede oy kullanacak?

Türkiye'de 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala, siyasi partilerin liderleri de oy kullanacakları adresleri açıkladılar. Seçim günü, ülkenin yönetimine ilişkin kritik tercihlerin yapıldığı önemli bir dönemeç olacak. Bu bağlamda, siyasi partilerin liderlerinin de sandık başında olması, demokratik sürecin işleyişinin bir parçası olarak büyük önem taşıyor.


Liderler ve oy kullanacakları yerler

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, her seçim olduğu gibi bu seçimde de İstanbul'da olacak ve oyunu Üsküdar'da kullanacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ise İstanbul'un Fatih ilçesinde sandığa gidecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Ankara'da oy kullanacaklar. Bahçeli, bu yıl da Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oy kullanacak. Akşener ise önceki seçimlerde İstanbul'daydı ancak bu sefer Ankara'da olacak ve Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda oy kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ise oyunu kendi seçim bölgesi olan Manisa'da kullanacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki seçimlerde İstanbul'daydı. Bu defa Ankara'da olacak olan Akşener, Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda oy kullanacak.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise İstanbul'da sandık başına gidecek.

Liderlerin oy kullanacakları bu adresler, seçim günü için önemli bir simge olacak ve vatandaşların da takibinde olacak. Seçim günü liderlerin sandık başındaki görüntüleri, Türkiye'nin siyasi gündemini belirleyen önemli bir unsura dönüşecek.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal