LGS 2023 soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS soruları kolay mıydı, zor muydu?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bugün yapılan LGS sınavının soruları ve cevapları konusunda araştırmalar sürüyor. Öğrencilerin sınav hakkındaki yorumları ile LGS soru ve cevaplarının açıklanıp açıklanmadığı konuları merak ediliyor. Peki LGS 2023 soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS soruları kolay mıydı, zor muydu? İşte tüm detaylar...

04.06.2023-13:28 - (Son Güncelleme: 04.06.2023-13:28)

Milyonlarca öğrencinin hayal ettiği liseye girmek için ter döktüğü Liselere Geçiş Sınavı (LGS) gündemin ana başlıklarından birisi olarak dikkat çekiyor. Öğrenciler ve onların velileri LGS sınavının Türkçe, Tarih, Din Kültürü, Matematik ve Fen Bilimleri sorularının kolay mı yoksa zor mu olduğunu öğrenmek için internet üzerinden araştırıyor. Öte yandan LGS soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı konusunda gözler MEB’e çevrildi. Peki LGS 2023 soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS soruları kolay mıydı, zor muydu?

LGS 2023 soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen LGS 2023’te Türkçe, Tarih, Din Kültürü, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarından sorular soruldu. 

LGS 2023 sınav soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. Soru ve cevap anahtarı paylaşılır paylaşılmaz haberimizde detaylarına bakabilirsiniz.

LGS Kolay Mıydı

LGS soruları kolay mıydı, zor muydu?

Sosyal medyada LGS soruları kolay mıydı, zor muydu? Sorusu binlerce kişi tarafından #LGS2023 etiketiyle paylaşılıyor. İşte öğrencilerden gelen LGS yorumları:

"2023 LGS İngilizce sınavı, anlam odaklı, diyalog temelli, kelime ve kalıp yapılarını bilmenin önemli olduğu zorluk seviyesi orta düzeydeki sorulardan oluşmaktadır."

"BAŞARDIMMMM LGS BEKLEDİĞİMDEN ÇOK DAHA İYİ GEÇTİİİİ ÇOK MUTLUYUMMM"

"Lgs de bittiğine göre yarın ki matematik sınavını da yapıp okuyunca benim için okul dönemi kapanmış oluyor ???? O ne diyelim ; Şimdiden başlasın tatil"

"Kendi kızım ve lgs sınavına giren tüm çocuklarımıza geçmiş olsun ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın inşallah."

"LGS görevinde göz attığım matematik sorularını çözememiş olmam"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal