LGS 2022 soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? MEB 2022 LGS soru ve cevap anahtarı

5 Haziran Pazar günü gerçekleşen ve 8.sınıfların katılım sağladığı Liselere Geçiş Sınavı bugün itibariyle yurt genelinde gerçekleşti. Öğrenciler lise hayatını güzel bir okulda geçirmek amacıyla girdiği LGS'nin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken soruların cevapları ne zaman belli olacağı da araştırılmaya başlandı. 2022 LGS soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

05.06.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-10:31) LGS 2022 soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? MEB 2022 LGS soru ve cevap anahtarı

8.sınıfların bu sabah itibariyle girdiği LGS'de 8.sınıflar sorular karşısında ter döktü. Sınavın bitmesinin ardından öğrenciler ve veliler sınav sorularının ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı araştırmaya başladı. İki oturum üzerinden gerçekleşen LGS, sözel ve sayısal olarak öğrencilerin karşısına geçti. MEB tarafından ayrı ayrı olarak açıklanacak sorular için tahminler edilmeye başlandı. 2022 LGS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? LGS sözel ve sayısal soruları ve cevap anahtarları hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

2022 LGS soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

5 Haziran 2022 Pazar günü gerçekleşen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) bugün itibariyle tamamlandı. MEB tarafından hazırlanan soruların öğrencilerle iletişiminin açılmasını bekleniyor. Geçen yıl aynı gün içerisinde açılan sorular ve cevap anahtarları PDF olarak açıklanmıştı.

2022 LGS soruları ve cevap anahtarları ne zaman açıklanacak?

LGS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS giren öğrencilerin merak konusu olduğu durum sonuçlar olurken 30 Haziran 2022 tarihinde sonuçlar açıklanacaktır. "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal